Digitus DA-10190

Kód: 8598
Tip
Neohodnoceno
Značka: Digitus
1 350 Kč 1 116 Kč bez DPH
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
30.4.2024
Možnosti doručení

Digitus univerzální napájecí adaptér pro notebooky 90W, SuperSlim, LED display, USB port (5V / 2A), 11xTip (DA-10190)

Detailní informace

Detailní popis produktu

Informace o Digitus univerzální napájecí adaptér pro notebooky 90W, SuperSlim, LED display, USB port (5V / 2A), 11xTip (DA-10190)

Univerzální Notebook Power Adapter je super tenký a kompaktní náhradou za vadné nebo ztracené originální napájecí adaptéry. Je také ideální jako sekundární napájecí adaptér pro kanceláře, pro cestování nebo doma. To nabízí 11 nabíjecí adaptéry pro prakticky každý notebook z nejpopulárnějších značek, jako jsou Acer, Asus, Samsung, Sony, HP, Toshiba, Lenovo, Fujitsu, IBM, Compaq, NEC, atd.
 
DIGITUS Univerzální Notebook Power Adapter je super tenký a kompaktní náhradou za vadné nebo ztracené originální napájecí adaptéry. Je také ideální jako sekundární napájecí adaptér pro kanceláře, pro cestování nebo doma. To nabízí 11 nabíjecí adaptéry pro prakticky každý notebook z nejpopulárnějších značek, jako jsou Acer, Asus, Samsung, Sony, HP, Toshiba, Lenovo, Fujitsu, IBM, Compaq, NEC, atd Potřebné Výstupní napětí je automaticky řízených zvolená odpovídající nabíjecí adaptér. Má také další USB port nabíjení pro nabíjení mobilních zařízení, jako jsou chytré telefony, tablety, fotoaparáty, notebooky atd, stejně jako samotný napájecí adaptér, jsou chráněny proti zkratu, přehřátí, přepětí a nadproudu.rnrnSuper tenký a kompaktní náhradou za vadné nebo ztracené původní napájecí adaptéry a také výborně hodí jako sekundární napájecí adaptér pro cestování, v kanceláři nebo doma.rnrnVhodné pro notebooky z nejpopulárnějších značek, jako jsou Acer, Asus, Samsung, Sony, HP, Toshiba, Lenovo, Fujitsu, IBM, Compaq, NEC, atdrn11 různých adaptérů prakticky pro každý notebookrnUltra tenký, kompaktní a lehký náhradní nebo sekundární napájecí adaptér - ideální pro cestování, v kanceláři nebo domarnSnadné a bezpečné výběr výstupního napětí prostřednictvím vloženého adaptéru zástrčky.
Dodatečné portu nabíjení pro nabíjení mobilních zařízení USBrnVstupní napětí (AC): 100-240 - vhodný pro použití po celém světě ve spojení s adaptérem pro konkrétní zemirnVýstupní napětí (DC): 12-24VrnUSB nabíjecí port: 5V / 2,0ArnMax. výstupní výkon: 90WrnMax. výstupní proud: 6.0arnOchrana proti zkratu, přehřátí, přepětí a nadproudurnDélka kabelu: 1,40 m (napájecí kabel), 1,00 m (připojení notebooku)rnNapájecí kabel, Euro - C7rnIndikátor aktivity LEDrnEfektivní a energeticky úsporná konstrukce - úroveň energetické účinnosti VIrnRozměry: L 11,3 x B 7,0 x H 1,7 cmrnHmotnost: 235 grnČerná barvarnrnObsah balenírnUniverzální Notebook napájecí adaptér, 90Wrn11 nabíjecí adaptéryrnNapájecí kabel, Euro - C7rnUživatelský manuál

Doplňkové parametry

Kategorie: AC adaptéry
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 0.3 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: